Томбола Miniland

Ако сте начинаещи родители и ви трябва помощник – електронният бебешки дневник е за вас! Регистрирайте се, за да го тествате безплатно! Може само да спечелите! 

Партньорът, с който ни свързва общата мисия, грижа за бебето и неговото развитие, е "Бебе бутик 9+", вносител на продуктите Miniland – в помощ на развитието на децата от раждането до 14-годишна възраст. 

До края на годината, след безплатна регистрация в дневника, ще участвате в томболи за различни подаръци от Miniland. А след покупка на абонамент за дневника ще получавате код за 20% отстъпка на всички Miniland продукти, закупени от "Бебе бутик 9+" в София или от онлайн магазина – www.9plus.bg

Ако следите марката, вероятно знаете, че произвежда продукти за бебета и образователни играчки. 

Продуктите за бебета Miniland Baby са иновативни, високотехнологични и безопасни уреди и аксесоари за хранене, хигиена и ежедневна грижа.

Образователните играчки Miniland Educational развиват различни умения на децата – фина моторика, креативност, логическо мислене.

Ако очаквате или имате бебе, родено след май 2022 г, регистрирайте се безплатно за електронния бебешки дневник между 1 и 30.11.2022 г, за да участвате в томболата за Miniland кантарче на стойност 125 лв! 

Кантарче BabyScale – измерва тегло до 20 кг с точност от 0.01 кг. С удобен дигитален дисплей, който отчита оставащия заряд на батерията. Изключва се автоматично.

 


Името на спечелилия в томболата ще бъде обявено тук до 3.12.2022 г, а промокод за отстъпката ще бъде изпратен на всички, закупили дневника. 

Вижте пълните правила на томболата. С участието си, вие се съгласявате с тях.

През октомври в томболата за възглавница за кърмене и пояс за успокоение при колики спечели Ирена от София – live от тегленето – на нашата fb страница!


ВХОД В ДНЕВНИКА

НАЧАЛО  I  ЗА НАС  I  ТЕСТВАЙ I  КЛУБ

КАК_РАБОТИ  I  ПРЕЗЕНТАЦИЯ I  КАК_ДА_КУПЯ 

ФОТО_СЪВЕТИ  I  ОТПЕЧАТАЙ  I  КОНСУЛТИРАЙ_СЕ

 

 


Вход     Купи абонамент

Facebook Instagram

© 2022 REMEMBRAND

КОНТАКТ      OБЩИ УСЛОВИЯ      ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ